Wie ben ik

Eveline bremmer

Op veertienjarige leeftijd fietste ik op een oude fiets met veel te zware bepakking naar Luxemburg. Met die tocht beleefde ik mijn eerste echte fietsavontuur. En daar begon het: de liefde voor het fietsen. Het is nooit meer overgegaan. Of ik nu op een volgepakte vakantiefiets met het gezin tussen de Franse maisvelden rij, of in mijn eentje met een klein rugzakje op de racefiets over de onverharde paden van de prachtige Nederlandse Veluwe snel – ik geniet.

Tot slot een paar fietsfeitjes over mij: ik fietste al jong, op 4-jarige leeftijd mee naar Amersfoort en terug, naar veel Europese uithoeken (Trondheim, Davos, Lands End, Rome, Praag, Berlijn, Noordkaap), maakte diverse korte én lange wielrentochten, heb de Mont Ventoux, Alp d’Huez en de Amerongse berg beklommen, fietste 10x de Elfstedentocht op 1 dag, heb al veel mensen op de fiets geholpen, eet het liefst brood en yoghurt en wat-er-lokaal-te-koop-is als ik op fietsvakantie ben. Ik houd ook nog van sneeuw en ijs, geef ook schaatstraining en schaats zelf het liefst op natuurijs in binnen- of buitenland.
Wat er nooit ontbreekt, als ik op de fiets zit, is mijn zakmes en een glimlach.

Ga mee fietsen!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.